Een moestuinier is een conflictbemiddelaar - Alles voor de smaak

Jelmer

Een foodie bij uitstek. een voorvechter van authentieke smaken en technieken. Hij heeft een enorme moestuin, fermenteert, weckt , droogt, kookt en bakt alles zelf. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingredienten en kookt het liefst buiten.

3 reacties
Meddy Grisel says:

Ziet er weer prima uit deze keer, maar we hadden ook niet anders verwacht!
Mooie foto’s bij de opening en heel erg leuk om alles te lezen, geeft
stof tot nadenken en ook een gevoel van: was het maar vast lente,
dan kon ik gaan beginnen!!!

[…] tomaten. Die zijn namelijk het beste om mee te… smeren. Zoals ik een aantal weken geleden al schreef over verschillende, eigenwijze plantenfamilies in je moestuin, behoren de tomaten tot de nachtschade […]

[…] opnieuw in, omdat sla uiteindelijk de neiging heeft om door te schieten. In verband met mijn enorme slakkenprobleem, heb ik afgelopen jaar de golfplaat van het deksel gehaald en vervangen door stalen horrengaas. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *