De hogere wiskunde van de wortel - Alles voor de smaak

Jelmer

Een foodie bij uitstek. een voorvechter van authentieke smaken en technieken. Hij heeft een enorme moestuin, fermenteert, weckt , droogt, kookt en bakt alles zelf. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingredienten en kookt het liefst buiten.

4 reacties
Ria Robbrecht says:

ik wil wel graag je blog volgen!

Meddy says:

Worteltjes, helemaal mijn ding! Alleen de kleur al , zo koninklijk! En dan het feit dat je het zelf kunt laten groeien, het blog bracht me op een idee! Een zakje worteltjeszaad, een bouwemmer en wat aarde en ja hoor de natuur zijn gang laten gaan! Ik zie dat helemaal zitten, ook al hebben wij geen echte tuin! Zoiets moet dan ook meteen gebeuren ,dus op naar de winkel om worteltjeszaad te halen , want daar moet je geen gras over laten groeien!

Leonne says:

Hoe is het gegaan met je worteltjes in kuip?

Jelmer says:

Momenteel eten we nog steeds wortelen uit de kuipen. Het is dus een enorm succes! Ik heb totaal geen last gehad van ongedierte. Aanrader dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *