Mercat Central in Valencia voor de échte liefhebber - Alles voor de smaak

Jelmer

Een foodie bij uitstek. een voorvechter van authentieke smaken en technieken. Hij heeft een enorme moestuin, fermenteert, weckt , droogt, kookt en bakt alles zelf. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingredienten en kookt het liefst buiten.

1 reactie
Carina says:

Ik ben gek op de overdekte markten van Spanje (en Frankrijk en Italië). Vaak gevestigd in mooie oude panden, met een enorme diversiteit aan groente, vlees (halve varkens) en vis (tot en met levende rivierkreeften die dwars over alles heen scharrelen).Wij gaan elke zomer naar een ander stukje binnenland van Spanje. Mijn favoriet tot nu toe is de overdekte markt van Santander, vlakbij de zee. Ook de markt van Salamanca is mooi. Grote kans dat we deze zomer in de buurt van Valencia zijn, dus dan ga ik deze markt zeker ook bezoeken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *