Pimientos de Padrón, de riskante pepertjes uit Galicië - Alles voor de smaak

Jelmer

Een foodie bij uitstek. een voorvechter van authentieke smaken en technieken. Hij heeft een enorme moestuin, fermenteert, weckt , droogt, kookt en bakt alles zelf. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingredienten en kookt het liefst buiten.

3 reacties
Auke says:

Hoever zijn de pepertjes. Ben erg benieuwd

Jelmer says:

De pepertjes zijn uitstekend gegaan, maar uiteindelijk bleken ze ontzettend pittig te zijn. Grote teleurstelling dus. Maar inmiddels een tweede plan gemaakt en ze nu ingemaakt om te serveren bij Mexicaanse maaltijden.

Bernard says:

Hallo peperliefhebbers,

Ik heb een partijtje pimientos de padron thuis en het valt mij op dat de zaadlijstjes binnenin, bruin verkleurd zijn. Niet fris blank. Hoe komt dat? Zijn ze niet vers genoeg?

vr.gr. Bernard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *