Mediterrane lamsribben uit de oven - Alles voor de smaak

Jelmer

Een foodie bij uitstek. een voorvechter van authentieke smaken en technieken. Hij heeft een enorme moestuin, fermenteert, weckt , droogt, kookt en bakt alles zelf. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingredienten en kookt het liefst buiten.

2 reacties
Huub says:

Jammer dat u meer kijkt naar goedkoop dan naar de kwaliteit. In het recept van lam ribben…

Jelmer says:

Beste Huub, in dit artikel ben ik eigenlijk op zoek gegaan naar het beste van twee werelden. Goedkope kwaliteit dus. Zoals ik in het artikel al aangeef, ligt de prijs van lamsvlees erg hoog in Nederland. Dit komt eigenlijk doordat iedereen altijd hetzelfde stuk van het lam wil eten. Het lamsrack, de koteletten en de bouten zijn erg populair, het aanbod is gering, dus gaat de prijs omhoog. Van dezelfde lammeren komen ook deze ribben. Een goedkoper stuk vlees van hetzelfde dier en dus van dezelfde kwaliteit. En minstens zo lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *