Terug van vakantie

Terug van vakantie

Na een hele warme en droge zomer vol buitenkoken, moestuinieren, oogsten, sproeien en zelfs een beetje vakantie vieren, ben ik volgende week terug van weggeweest. Vanaf dinsdag 2 oktober kun je weer elke week een vers artikel van mij verwachten.

Vakantie!

De afgelopen tweeënhalf jaar heb ik je elke week van een nieuw verhaal voorzien over eten, drinken, tuinieren, conserveren of buitenkoken. Zoals je misschien kunt begrijpen, ben ik inmiddels wel een beetje aan vakantie toe.

Mercat Central in Valencia voor de échte liefhebber

Dankzij mijn Spaanse schoonfamilie vertrok ik op tweede kerstdag naar Valencia voor een familiebezoek van ruim anderhalve week. Naast het aangename klimaat, ben ik inmiddels ook verliefd op alles wat in Spanje met eten en drinken te maken heeft. Het was voor mij zeker niet de eerste keer, maar ik bezocht de Mercat Central en

Venta del Sotón de echte keuken van Aragon

Afgelopen zomervakantie reisde ik onder de Pyreneeën langs, van west naar oost door Spanje. Ergens langs de weg van Pamplona naar Huesca ligt een oase van culinaire hoogstandjes. Vroeger was het een soort herberg voor reizigers die met paard en wagen dezelfde reis maakten, nu is het een mooi restaurant waar ik een kijkje in

Vanaf januari vind je hier alles over smaak

Als je dit leest, ben je te vroeg. Momenteel ben ik ervoor aan het zorgen dat je hier heel snel van alles gaat terugvinden over eten en vooral het bereiden daarvan. Het wordt mooi en leuk en vooral ook smaakvol, want daar hou ik van.