De echte smaakmakers - Alles voor de smaak

Jelmer

Een foodie bij uitstek. een voorvechter van authentieke smaken en technieken. Hij heeft een enorme moestuin, fermenteert, weckt , droogt, kookt en bakt alles zelf. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingredienten en kookt het liefst buiten.

2 reacties

Prachtig, ik ben ook een pizza/BBQ liefhebber in onze eigen tuin. Ik mis wel onze laurier. 😉 Maar ik vermoed dat je dit ook wel vollop gebruikt. Nog veel succes en ik zal je ervaringen met plezier volgen.

Geert

Veronique Stoel-Renne says:

Wat geweldig om je Blog te lezen.
Ik heb ook een Moestuin en wil heel graag een kruidentuin aanleggen. ..maar weet niet goed hoe ik moet beginnen. ..
Heb al wel een flinke plant van Rozemarijn staan…
Geprobeerd Bieslook. …en Munt….Basilicum ga ik in de kas zetten ( bedankt voor je tip)
Kun je mij ideetjes meegeven…
Alvast bedankt. ..en hoe kan ik je Blog volgen. ..
Mvg Veronique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *