Nieuws

Vakantie!

De afgelopen tweeënhalf jaar heb ik je elke week van een nieuw verhaal voorzien over eten, drinken, tuinieren, conserveren of buitenkoken. Zoals je misschien kunt begrijpen, ben ik inmiddels wel een beetje aan vakantie toe.

In de komende weken verschijnen daarom even geen nieuwe verhalen op Alles voor de Smaak. Maar wees niet bevreesd! Vanaf september ben ik weer terug met heel veel nieuwe inspiratie. Ik ga in de tussentijd nog even in de moestuin aan het werk en vanavond moet natuurlijk ook de barbecue weer aan.

Fijne vakantie!

Een foodie bij uitstek. een voorvechter van authentieke smaken en technieken. Hij heeft een enorme moestuin, fermenteert, weckt , droogt, kookt en bakt alles zelf. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingredienten en kookt het liefst buiten.

 162 Posts 44 Comments 423668 Views

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *