Nieuws

Terug van vakantie

Na een hele warme en droge zomer vol buitenkoken, moestuinieren, oogsten, sproeien en zelfs een beetje vakantie vieren, ben ik volgende week terug van weggeweest. Vanaf dinsdag 2 oktober kun je weer elke week een vers artikel van mij verwachten.

Inmiddels is het oogstseizoen aangebroken. Er dus genoeg om mee aan de slag te gaan en voor mij om over te schrijven, dus bereid je alvast voor op fijne nieuwe artikelen!

Tot volgende week

Een foodie bij uitstek. een voorvechter van authentieke smaken en technieken. Hij heeft een enorme moestuin, fermenteert, weckt , droogt, kookt en bakt alles zelf. Hij gaat op zoek naar de oorsprong van gerechten en ingredienten en kookt het liefst buiten.

 162 Posts 44 Comments 423680 Views

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *