
Alles voor de Zaak
Alles voor de Smaak begon in januari van 2016 als een blog over alles wat te maken heeft met authentiek eten, buitenkoken, werken met een moestuin en de producten die daaruit voortkomen.
Inmiddels is Alles voor de Smaak een merk geworden dat veel meer doet dan alleen schrijven voor een hele grote groep volgers en lezers. Vanuit een jarenlange ervaring als verkoopmedewerker, bedrijfsleider en productspecialist in een grote kookwinkel en diverse restaurantkeukens, schrijft Jelmer ook blogs voor diverse barbecuemerken. Hij is gespecialiseerd in SEO teksten voor webshops, maakt kookvideo’s, doet productpresentaties en geeft kookworkshops. Alles exact op maat voor de opdrachtgever. Met zijn grote kennis in het gebruik van culinaire artikelen en een journalistieke achtergrond, kan Jelmer de consument op een perfecte en toegankelijke manier adviseren over de aanschaf van de juiste producten.
Naast dit alles, is hij zich ook gaan specialiseren in het ontwerpen en bouwen van culinaire meubels. Denk hierbij aan barbecuemeubels, buitenkeukens, moestuininrichtingen en eettafels. Op deze pagina vindt u een greep uit de producties die Jelmer eerder heeft afgerond.
Heeft u vragen? Neem contact op!
Kookvideo's
Blogs
Redactionele content met een specifieke doelgroep is al jarenlang een belangrijk marketinginstrument.
Met zijn journalistieke achtergrond en informele ‘tone of voice’ schrijft Jelmer makkelijk leesbare teksten die op zijn eigen site wekelijks duizenden lezers trekken. De teksten die Jelmer vervaardigt, voldoen tevens aan hoge SEO normen. Diverse bedrijven gingen u al voor. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.
Heeft u vragen? Neem contact op!
Productpresentaties en workshops
Vanuit een stuk passie voor koken kan Jelmer consumenten enthousiast maken om te werken met uw producten.
Vanuit zijn ruime winkelervaring weet hij exact hoe hij welke consument dan ook, correct en goed te woord moet staan.
Daarnaast weet Jelmer uitstekend de balans te vinden tussen het belang van wát er wordt bereid tijdens een demonstratie en wáármee het wordt bereid.
Heeft u vragen? Twijfel niet en neem contact op!